Programare online
   Medicina Maritima
facebook1   tweet   IN   G+

 Str. Tepes Voda nr. 24, Constanta

0341-455.455; 0772-166.088

Instructiuni Personal Navigant

Programarile se fac prin una din urmatoarele variante:

Candidatii se vor prezenta in clinica noastra din Str. TEPES VODA 24 Constanta, parter, receptie Medicina maritima. Se vor completa formularele necesare si vor fi indrumati pentru investigatii: examen clinic, recoltare analize, audiometrie, EKG dupa 40 ani, +/-spirometrie, +/- radiografie pulmonara.

Candidatii se vor prezenta in clinica fara sa fi mancat inainte si fara sa fi baut bauturi acidulate sau indulcite (au voie apa sau ceai neindulcit).

Candidatii trebuie sa se prezinte cu urmatoarele documente:

  • Act de identitate (carte identitate, pasaport sau carnet marinar)
  • Radiografie pulmonara (daca este efectuata in ultimele 6 luni); trebuie sa prezinte raportul scris de medicul radiolog in limba romana sau engleza +/- filmul. Daca nu au radiografie pulmonara efectuta, o vor efectua in clinica noastra parternera.
  • Adeverinta de la medicul de familie (ca sunt/nu sunt in evidenta cu boli cronice) - pentru cei care efectueaza examenul medical pentru carnetul de marinar
  • Scrisoare medicala de la medicul curant care sa contina diagnosticul si tratamentul indicat pentru cei care au afectiuni/tratamente cronice.
  • Dovada de vaccinare (MMR/ROR/Priorix, Yellow Fever/Febra galbena, Tetanos – in functie de tipul fisei). Daca nu au dovada de vaccinare, vaccinarile se pot efectua in clinica noastra cu o programare la medicul epidemiolog.
  • Carnetul international de vaccinari, iar daca nu il au, acesta poate fi eliberat de catre clinica noastra.

Cei ce au functii ce presupun manipularea alimentelor/bauturilor (catering) vor prezenta o proba de scaun recoltata in coprocultor (coprocultura dureaza 3 zile lucratoare).
 

Toate testele si investigatiile se finalizeaza in aceiasi zi daca nu sunt probleme medicale, iar pentru catering dupa 3 zile lucratoare.
Dupa finalizarea fisei medicale, aceasta se scaneaza si se trimite la Angajator pentru aprobare. Dupa ce persoana va fi aprobata de ei, va fi instiintata telefonic ca i se poate elibera fisa medicala.