Pentru imbunatatirea experientei de navigare, website-ul https://www.doctor3d.ro utilizeaza cookie-uri


             
Programare online
 Covid Testing
Programare online
 Medicina Maritima
facebook1   tweet   IN   Google My Business

 Str. Tepes Voda nr. 24, Constanta

0341-455.455; 0772-166.088
Covid Testing

Structura si dotari

Dezvoltam un sistem, nu numai un laborator de analize. Avem competenta si logistica pentru a fi independenti si prompti in eliberarea rezultatelor necesare aprecierii starii de sanatate a navigatorilor. In interiorul sistemului creat avem posibilitatea de a executa o gama foarte larga de analize.

În planul de dezvoltare al unui sistem se regăseşte şi opţiunea de externalizare, precum şi modul în care această soluţie poate fi folosită în timpul derulării proiectului de realizare a sistemului.

Noţiunea de externalizare vine din terminologia americană outside resourcing, cu sensul de a procura din exterior. Termenul a fost utilizat ulterior în limbajul economic pentru a indica recurgerea la surse externe în vederea dezvoltării activităţii intreprinderii, care în mod tradiţional îşi utiliza resursele interne.

Pentru noi a fost dificil sa alegem partenerul, dar optiunea s-a dovedit optima. Colaborarea cu Clinica Sante vine dupa selectia dintr-un top al clinicilor de profil:

 

Nume furnizor

Laboratoare
analize

Puncte
recoltare

Numar
analize

Synevo

15

75

12,400,000

Bioclinica

13

79

6,140,942

Sante

40

120

5,504,935

PDRa

1

 

4,170,397

Regina Maria

17

19

4,500,000

Medcenter

4

20

4,500,000

Medlife

18

 

2,801,054

Sanador

3

6

1,971,959

Synlab

3

20

1,478,647

 

Laboratorul propriu are o capacitate medie de lucru, efectuand analize de biochimie, hematologie, imunologie, serologie, etc.

Pentru alte investigatii de profil cerute de companiile maritime ce transporta produse petroliere si derivati, am ales colaborarea cu laboratoarele GRAL MEDICAL Bucuresti, unde putem executa o gama larga de analize toxicologice.


HEMATOLOGIE

Abacus 5 - Analizor Automat Hematologie 5 DIFF

Varful de gama al analizoarelor de hematologie 5 DIFF din portofoliu Diatron Group, Abacus 5 are la baza tehnologia bazata pe masuratori fotometrice cu detective

 

 

 


COAGULARE

Coatron M2, face parte din seria Coatron a analizoarelor produse de Teco Medical Instruments GmbH , Germania. ( Coatron M1-monocanal, M2- 2 canale, M4 – 4 canale).

Aparatele sunt dotate cu 6/12/24 pozitii preincalzire la 37°C si cu 1/2/4 canale independente de citire. Timpul de incubare este programabil in functie de caracteristicele testului, dimiensiunile si greutatea mica, usor de operat/utilizat seria de analizoare semiautomate Coatron are teste pre-definite, cu posibilitatea stocarii curbelor de referinta.

 


BIOCHIMIE 

Response 920

Sistem Automat de tip Bench Top, dedicat analizei. Parametrilor de chimie clinica si ISE (optional). Este un sistem care imbina calitatea unui analizor dedicate Laboratoarelor de nivel mediu cu metodele Diasys certificate de cei 20 de ani de comercializare si productie a acestora.

Caracteristici tehnice:
Viteza de lucru: 200 teste/ora, 360 teste/ora incl.ISE

Parametri analizati (selectie): Albumina, Acid uric seric, Bicarbonat, Bilirubina (totala, directa, indirecta), Calciu total, Colesterol total, Creatinina serica, Fosfataza alcalina (ALP), Gamaglutamiltranspeptidaza (GGT), Glucoza, HDL cholesterol, LDL cholesterol, Lactat dehidrogenaza (LDH), Lipide totale, Magneziu seric, Proteine totale serice, TGO (AST), TGP(ALT), Fier, Trigliceride, Uree serica, Factor reumatoid (RF), ASLO, Proteina C reactiva (CRP si CRP U-hs), IgA, IgG, IgM, IgE, Hemoglobina glicozilata (HbA1c), NEFA

 


BIOCHIMIE URINI

Laura SMART - Analizor de urina cu posibilitatea de alimentare cu acumulatori sau la priza, cu monitor LCD cu touch screen si imprimanta incorporata.Posibilitatea de conectare la PC sau sistemul de informare a-l laboratorului (LLS), operare semiautomata, posibilitate de conectare la cititor de bare sau tastatura. Se pot face 60 teste pe ora, timp de lucru/proba (sec.): 55. Metoda de masurare: fotometrica

Caracteristici tehnice
Parametrii: BLD, LEU, BIL, UGB, KET, GLU, PRO, pH, NIT, SG
Producator: Erba Lachema Cehia
Numar parametrii masurati: 10

 


 IMUNOLOGIE

iChroma - Cel mai economic sistem de imunologie. Eficient la un numar foarte mic de teste/zi. Ideal pentru urgente. 24 cele mai solicitate teste de imunologie. Metoda: IFA - Imunofluorescenta.

 

 

 


 

BACTERIOLOGIE
Centrifuga analogica Nahita 2690

 

 

 

 


Incubator / termostat FALC ICT-18

 

 

 

 

 

 


Microscop binocular B-382PL-ALC