Pentru imbunatatirea experientei de navigare, website-ul https://www.doctor3d.ro utilizeaza cookie-uri


             
Programare online
 Covid Testing
Programare online
 Medicina Maritima
facebook1   tweet   IN   Google My Business

 Str. Tepes Voda nr. 24, Constanta

0341-455.455; 0772-166.088
Covid Testing

Oil & Gas

https://www.mypos.eu/vmp/btn/BQAW1THSBA713

Avem o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul medicinii maritime si in aceasta perioada am obtinut un procent important al pietei si am dezvoltat relatii comerciale solide si de durata cu unii dintre cei mai mari jucatori de pe piata de crewing & shipping.

Avem multiple certificari si acreditari internationale, recunoasteri si audituri printre care:

  • ISO 9001:2015
  • Oil & Gas UK
  • NMD (Norwegian Maritime Directorate)
  • ANR (Autoritatea Navala Romana)

Avem experienta in efectuarea examinarilor medicale pentru personal offshore, de mai bine de 7 ani si suntem acreditati de catre Oil & Gas UK (fosta UKOOA).

Suntem acreditati sa eliberam certificate medicale de aptitudine pentru persoanele care lucreaza in instalatii in domeniul petrolului si activitati offshore, pentru OLF Norvegia si NOGEPA Olanda.

Suntem membri ai ISTM (Societatea Internationala a Medicinii Calatorului) si ai IMHA (Asociatia Internationala pentru Sanatate Maritima).

Avem toate calitatile unui partener de afaceri ideal, suntem constienti de faptul ca timpul inseamna bani si de aceea personalul nostru medical evalueaza fiecare pacient astfel incat fiecare fisa sa fie eliberata in cel mai scurt timp posibil. Flexibilitatea este unul din punctele esentiale ale activitatii noastre in relatia cu dumneavoastra si calitatea serviciilor medicale furnizate de catre centrul nostru va fi la nivelul asteptarilor dumneavoastra si va intruni rapid si eficient nevoile companiei.

Ofertele noastre de pret sunt personalizate in functie de fiecare client, insa luam in considerare de fiecare data dorintele clientului nostru, evolutia pietei si concurenta, reusind in acest fel sa stabilim cel mai bun raport pret calitate.