Pentru imbunatatirea experientei de navigare, website-ul https://www.doctor3d.ro utilizeaza cookie-uri


             
Programare online
 Covid Testing
Programare online
 Medicina Maritima
facebook1   tweet   IN   Google My Business

 Str. Tepes Voda nr. 24, Constanta

0341-455.455; 0772-166.088
Covid Testing

P&I Clubs

Clubul solicită ca navigatorii originari din Bulgaria, India, Indonezia, Letonia, Filipine, Polonia, România, Federația Rusă și Ucraina să respecte cerințele programului American Club PEME după cum urmează:

Navigatorii trebuie să facă obiectul unui examen medical la o clinică aprobată de club. Clinicile aprobate de club au fost instruite să păstreze o copie a formularelor medicale PEME în cazul în care există întrebări cu privire la valabilitatea unui anumit PEME. Marinarul trebuie să păstreze copia originală cu autocolantul validat cu holograma de securitate validată. Cerințele pentru PEME nu vor fi considerate îndeplinite până când formularul american de examinare medicală pre-angajare a clubului va fi completat integral de către clinica aprobată de club.

American EMRP va fi valabil timp de doi ani, în conformitate cu prevederile Regulamentului 1.2 (Certificat medical), Standard A1.2, paragraful 7 (a) din Convenția privind munca în domeniul maritim din 2006, în virtutea căreia certificatele medicale ale navigatorilor eliberate în temeiul Convenția va avea valabilitate maximă de doi ani.