Programare online
   Medicina Maritima
facebook1   tweet   IN   G+

 Str. Tepes Voda nr. 24, Constanta

0341-455.455; 0772-166.088

Medicina maritima

Dezvoltarea flotei internationale si aparitia echipajelor multi- etnice a dus la cresterea riscurilor aparitiei stressului ocupational, accidentelor de munca, riscului aparitiei epidemiilor, insomnii etc. Impreuna cu aparitia sistemelor de telediagnosticare, apare, ca imperios necesar, si armonizarea practicii in medicina maritima.

 Detalii

Fise medicale imbarcare

Avem acreditarile internationale necesare pentru emiterea urmatoarelor certificate medicale:

- PEME (pre-employment pentru COMPANII), ILO/IMO (in conformitate cu MLC/STCW), PAVILION (FLAG), OFFSHORE (OGUK, former UKOOA), CRUISE (nave de croaziera), CARNET DE MARINAR

 Detalii

Vaccinari internationale

Calatoresti de placere sau in interes de serviciu si iti doresti ca deplasarea ta sa fie una fara experiente neplacute. Cu atat mai mult, iti doresti sa nu te imbolnavesti. De aceea este bine s a iei in calcul expunerea la agentii infectiosi

 Detalii

Carnetul de marinar

Oferim servicii atat de eliberare a carnetului de marinar cat si de prelungire a valabilitatii carnetului de marinar. Valabilitatea carnetului de marinar se va acorda pentru o perioadă de maxim doi ani în funcţie de valabilitatea vizitei medicale.

 

 Detalii
Medicina Maritima

Medicina Maritima

Personalul navigant maritim este constituit din totalitatea persoanelor care poseda un brevet sau un certificat de capacitate, obtinut in conformitate cu prevederile legale si care da dreptul acestora sa indeplineasca functii la bordul navelor.

Medicina de familie

Medicina de familie

Doriti un medic de familie in Constanta? Clinica Doctor 3D va asteapta! Procedura simpla de inscriere sau transfer!

Doctor 3D - Medicina de familie trece printr-o transformare, punând la dispozitie mai multe cabinete in locatii diferite, urmind sa ajunga la a oferi servicii medicale acasa, centrate pe pacient.

Specialitati

Specialitati

Ginecologie - Cardiologie - Medicina Interna - Neurologie - Psihiatrie - Otolaringologie - Oftalmologie - Chirurgie

Nou! incepand cu 1 mai CARDIOLOGIE (inclusiv Ecografie Cord, Doppler vascular si Teste de efort) si OBSTETRICA-GINECOLOGIE

 

Homeopatie

Homeopatie

Consultatii de Homeopatie oferite de Prof. Dr. Cadar Sorin-Dan, presedintele ARHC (Asociatia Romana de Homeopatie Clinica)

Programari, tel: 0341-466.466; 0771-395.200

 

  

Parteneri