Programare online
   Medicina Maritima
facebook1   tweet   IN   G+

 Str. Tepes Voda nr. 24, Constanta

0341-455.455; 0772-166.088

Medicina interna

Specialitati medicale

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul şi prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne.

Medicul specialist în medicină internă trebuie să aibă competenţa de a evalua integral un asemenea bolnav şi de a indica priorităţile tratamentului acestuia, inclusiv de tratament invaziv sau chirurgical.

Conform cerinţelor UEMS European Board of Internal Medicine (octombrie 1995), medicul internist trebuie să aibă cunoştinţe aprofundate privind diagnosticul şi tratamentul bolilor medicale acute şi să fie familiarizat cu reabilitarea bolnavilor în vârstă. În atribuţia medicului specialist în medicină internă intră şi diagnosticul şi tratamentul următoarelor categorii de bolnavi: bolnavi cu afecţiuni multiple sau maladii complicate multiplu; bolnavi cu boli sistemice (vasculite sistemice, boli autoimune, sindroame paraneoplazice, bolnavi cu febră de etiologie necunoscută); bolnavi cu afecţiuni severe şi probleme medicale complexe; o parte din bolnavii diagnosticaţi sau trataţi initial de specialiştii de organ.

De asemeni, medicul specialist în medicină internă trebuie să diagnosticheze şi recomande tratamentul bolnavilor oncologici, să realizeze expertiza capacităţii de muncă şi să indice un plan de recuperare a acestora şi să recomande o investigare genetică. 

Servicii

Consultatie

90

Control

50

Screening

40

Eco generala

90

Eco abdomen

60

Eco pelvis

60

 

Pentru imbunatatirea experientei de navigare, website-ul https://www.doctor3d.ro utilizeaza cookie-uri